Over ons

Focus op Kwaliteit, Advies en Service

Wij zijn voornamelijk actief op de particuliere markt, maar ook bedrijven in de zorgsector, bibliotheken, gemeentebesturen en scholen behoren tot onze klanten. Dat veel van onze klanten trouwe klanten zijn is geen geheim meer voor ons. Maar misschien bent u dat nog niet? Leest u dan vooral even verder, het zal u meteen zonneklaar worden waarom onze klanten voor ons kiezen.

Vier generaties vakmensen

In 1928 startte overgrootvader Gabriël met de productie van houten ramen, deuren, rolluiken en markiezen. Later kwam mijn grootvader mee in de zaak. In 1967 schakelden we over naar een eigen productie van PVC-ramen: echt pionierswerk. Vandaag staan mijn vader Gabin en ik in de zaak voor u klaar. Wij zijn dan ook terecht fier op onze zaak.

Kwaliteitvolle producten

Ook qua producten is G. Janssens & Zoon een modelbedrijf dat mee evolueert met zijn tijd. Tot in 1984 vervaardigden we zelf de ramen en deuren, dit was vooral handenarbeid. Onze ramen worden nog steeds in België gemaakt door onze vaste leverancier Timmerman uit Maldegem – ook een familiebedrijf. Een samenwerking die bovendien al van in de jaren ‘60 bestaat. Timmerman produceert zelf in eigen land met het door KIWA toegekende SSK 1001 label welke garant staat voor een hoog kwalitatieve Belgische productie. Ze beschikken hiervoor over een computergestuurde productielijn en gebruiken hierbij de beste, Duitse profielen van Veka voor PVC en van Heroal voor aluminium. Daarnaast zijn we erkend VELUX PRO CONTACT-dealer voor het plaatsen van dakramen en hun toebehoren zoals rolluiken of binnenzonwering. Verder zijn we ook actief in de binnen- en buitenzonweringen. Hierbij opteren we voor de betere merken: ROMA, Solaise en AZD (buiten) en Louverdrape (binnen). Omdat elk product zijn of haar onderhoud nodig heeft kan u bij ons ook terecht voor diverse herstellingen.

Moderne technieken

Waar mijn overgrootvader vroeger nog houten rolluiken fabriceerde, behoren vandaag zowel PVC-rolluiken als aluminium rolluiken en voorzetrolluiken tot het gamma. Ook hier zoeken we de nieuwste technieken op: van voorzetrolluiken op zonne-energie tot automatische aansturing van rolluiken met uw smartphone of tablet dankzij B-Tronic van het Duitse Becker. Ons huismerk als het gaat om automatisatie. Of wat dacht u van onze allernieuwste aanwinst – de Activ’Home van Bubendorff, een ingenieus voorzetrolluik met kantelbare lamellen.

Oersterke troeven

Kwaliteit, service en vakmanschap dragen wij hoog in het vaandel. Maar ook u! Voor onze klanten doen we het uiterste. Wij gebruiken de beste kwaliteit voor onze producten, respecteren de afgesproken timing en laten onze werf netjes achter.

Wij kunnen bouwen op jarenlange ervaring. Met onze 88 jaar blijft G. Janssens & Zoon een typisch familiebedrijf, een onderneming die ook kan rekenen op de trouw van zijn medewerkers. Heel wat van onze medewerkers-plaatsers zijn hier al tientallen jaren in dienst en beschikken over ruime ervaring. Voor u als klant betekent dit dat u verzekerd bent van een goede service van ervaren mensen.

Daarnaast ontmoet u voor het advies, verkoop en opvolging, mijn vader, mezelf of Dennis. Zo bent u altijd zeker van een vertrouwd aanspreekpunt, want voor ons bent u geen nummer. Uw garantie voor vele jaren ervaring in de bouwsector, met écht onderbouwd advies.

Net zoals onze klanten trouw zijn aan ons, blijven wij trouw aan onze leveranciers. Vaak ook familiebedrijven zoals het onze welke reeds jaren ervaring hebben binnen hun vakgebied. Door deze onderlinge relatie brengen wij elke project niet alleen tot een goed einde, maar kunnen wij onze klanten steeds een goede naservice blijven bieden, ook nog na meerdere jaren.

Gaat u uw keuken of badkamer vernieuwen, of dient er een raam-opening te worden aangepast? Ook dan stellen wij u in contact met ervaren aannemers, stuk voor stuk bedrijven en mensen van wie u dezelfde kwaliteit en service mag verwachten zoals de onze.

Werkwijze

Wij blijven graag een 10 op 10 verdienen van onze klanten. Vandaar ook geen half werk, en dat begint bij uw offerte, hoogwaardige producten, een correcte plaatsing en de service welke u nadien ook nog wordt geboden, dit alles om u een lange levensduur te garanderen.

Advies: al jaren zorgen wij ervoor dat u als klant goed geïnformeerd uw keuze maakt. Voor een zo concreet en correct mogelijke offerte komen wij liefst bij u aan huis, of nodigen wij u vooraf graag uit in onze showroom. Wij houden immers van een persoonlijk contact en enkel zo krijgen wij weer feeling met u als klant om uw wensen aan te voelen, en u te voorzien van objectief advies, onderbouwd door jarenlange ervaring.

Offerte: wij begrijpen dat u soms bij het (ver)bouwen van uw woning door de bomen het bos niet meer ziet. Voor u maken wij graag weer alles glashelder – met offertes die zo gedetailleerd mogelijk uitgewerkt zijn – zo weet u wat wel en niet inbegrepen is. Klare taal, daar houden wij van.

Plaatsing: met onze eigen plaatsingsdienst staan wij garant voor een degelijke en correcte plaatsing én afwerking zodat al uw verwachtingen worden ingelost. Als we bij renovatie de ramen vervangen, dan doen we dat één voor één, zodat u als bewoner ‘s avonds steeds in een winddicht huis kan terugkeren. En omdat we streven naar een relatie met wederzijds respect, houden wij er rekening mee dat we vaak in een bewoond huis bezig zijn.

Service na verkoop: en omdat we als vakmensen trots zijn op ons werk lossen we eventuele problemen ook op. Zo kan u bij montage van uw nieuwe producten niet alleen rekenen op de wettelijke fabrieksgarantie, maar is een interventie tot 2 jaar na deze plaatsing bij G. Janssens & Zoon volledig GRATIS!

Contact

Neem vrijblijvend contact met ons op!

Deskundig advies & perfecte service.

Contacteer ons